warna free counters

By: Chik Att

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  4  5  6  7  8  9  10  [11]  12  13  14  15  16  17  18  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 13-Oct-2009 12:45 Email | Share | | Bookmark
MY HERO

Sekali sekala tak ada koje..... Inilah kojenya ...... suruh anak-anak posing maut..... Kalau mak ngan bapa yang buat ...karang orang kata buang tebiat . .... dah nak mampus (kata Ahmad Nisfu ..... he he )



Wednesday, 7-Oct-2009 07:26 Email | Share | | Bookmark
BIBIK JU .... MY MAID


Asyik kita ja enterprame . La ni bagi bibik plak entreprame...... kot-kot ada yang berkenan. Solo lagi........ Kalau berkenan .... bleh hantar proposal kat Mr Att


Monday, 5-Oct-2009 06:07 Email | Share | | Bookmark
MODEL HARI RAYA

Cukup sonok kalau bagi Aisyah and Aqilah marah ........




Thursday, 1-Oct-2009 05:14 Email | Share | | Bookmark
AIDIL FITRI ......

SALAM AIDIL FITRI. Lepas raya penyakit malazzzz tu datang balik . Kenyang ketupat gamaknya , tak pun mabuk rendang . Gambar raya banyak .... Nak edit aduhai..... bercinta-cintaan lagi. Tengok FP kawan-kawan jelesssnya ..... ghajinnye depa ni update ..... Tahun ni raya hanya 4 family saja yang beraya di kg. Yang lagi 4 kat umah mertua . Abang Din kat Umah tok. Aku pun nasib je ... kalau tak turn sebelah sanaaaa...... he he he ... tapi Mr Att kena standby .... Boleh leee aku beraya bawah ketiak mak ayah. Tapi gambar tahun ni hancus ...lebusss ..... Tukang ambik gambaq ambik sekerat-sekerat... Jadi terpaksalah merajinkan diri buat super imposeeeee..... walaupun tak berapa impose ....kira halallah ....... Janji gambar rayaaaa.......

Ini hanya sikit .....yang lain entah lesap ke mana ..... Inilah sebahagian anak Hj Salleh dari perkongsian hidup bersama Hjh Aishah dan Hjh Puteh .... Hj Hussin tu ... tok wan (tahun ni mahu pulak beraya dengan kami)


Ini family Kakak Sulung ...... Sobriah

family kak no 2 ............. Rohana .
Yang no 3 Rohimi tak dak gambar....... depa balik sesi photo dah selesai. Model-model sambilan pun dah tukar uniform....... taraaaaa.... kena basuh pinggan......


Ini yang no 4...... Ostad Rosli....

Yang ni tak perlu diperkenalkan lagi la.... tuan tanah ... tuan rumah ..... mak tuan.... pak tuan ....

yang lagi 4 beradik ( Rohimi ,Yasir , Hafiz , Rafidah & Mahyuddin) lagi tak dak gambaq ..... (yang skema macam ni la)


Monday, 14-Sep-2009 14:19 Email | Share | | Bookmark
SALAM AIDIL FITRI

Salam Aidil Fitri buat semua rakan-rakan FP. Semenjak 2 menjak 3 menjak ni sibuk sikit. Sibuk apa pun tak tau. Pada semua rakan-rakan FP , SELAMAT HARI RAYA AIDIL FITRI , MAAF ZAHIR BATIN. terima kasih di atas kesudian kalian menjenguk FP yang tak seberapa ini. Dengan itu sudi-sudilah ambik Kad Raya di bawah ni , balik gantung kat rumah yeeee...... Semoga makin meriah lagi rumah-rumah FP kita menjelang hari lebaran ini...



KAD RAYA DARIPADA RAKAN-RAKAN

Thank Kad Raya dari : http://kurie07.fotopages.com


kad raya dar Abg Meorjay. Maacih bebanyak .... http://meorjay.fotopages.com/


Kad raya dari http://azani81.fotopages.com/ .Thank bebanyak dik.


Kad Raya dari http://jassnani.fotopages.com/


Kad raya dari http://minmolek77.fotopages.com/


Kad raya dari http://fazzarinna.fotopages.com/


Kad raya dari Pak Cik PI http://pemancingikan.fotopages.com/


Kad raya dari kak Muna http://munafadaaq.fotopages.com/


Kad raya dari Hj Alias http://badungcamp.fotopages.com/


[<<  <  4  5  6  7  8  9  10  [11]  12  13  14  15  16  17  18  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net