warna free counters

By: Chik Att

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Monday, 19-Jul-2010 04:11 Email | Share | | Bookmark
Nur Aisyah Alya

Puteri cilikku telah menjangkau usia 1 tahun 7 bulan....... cepatnya masa berlalu ........ lama betul tak masukkan entry anak2...
Aisyah la ni kamceng betul ngan baba ..... betullah kata omputih ..... "girl is father best friend " ( betoi kaaa speeking london aku ni ......)




Friday, 2-Jul-2010 04:27 Email | Share | | Bookmark
PUDING ROTI

CA selalu menjelajah blog dan fp rakan yang rajin masukkan resepi. Yang mana berkenan tu CA copy. Ini salah satu resepi dari rakan di fp kalau tak silap dari Kak Mal di Aloq Staq ..... dah lama. Apa pun thank ...... sedap sangat ... buat pun tak susah .... main campak2 saja.... biasalah kalau dah tukang masak ala cheff ...... mestilah ada tokok tambah ikut rasa hati cheff sendiri hehehehe ... sapa nak cuba ... silakan ....



RESEPI

8 keping roti yang sapu dengan margerine / butter
450 ml fresh milk
4 sudu gula
3 sudu butter
4 biji telur
3 sudu tepung jagung
sedikit esen vanila
secubit garam
badam , kismis atau apa saja yang ingin ditabur untuk mencantikkannya .



CARA
1. Roti dicerai2kan dan diatur dalam loyang .
2. susu , gula , telur , butter , garam , esen vanila dan tepung jagung diblender
3. Tuang atas roti dan biarkan selama 15 minit .
4. Taburlah apa yang berkaitan dan bakar suhu 180 c , dalam 45 minit (ikut keadaan )


Tuesday, 29-Jun-2010 06:56 Email | Share | | Bookmark
Zaidatul Safiya

Ini anak buah terbaru CA...... tapi dah umur 6 bulan dah.... gelak pun mengekek je.... pantang diusik...... makin lama tengok makin geram........



Thursday, 24-Jun-2010 14:51 Email | Share | | Bookmark
LADANG ANGGUR TASIK BERIS ...

CA pergi ladang anggur ni waktu cuti sekolah baru-baru ni. Kali ni tak dak trip pi mana2. Jadi ronda dalam Kedah je lah ..... Asyik dok pi negeri orang , negeri sendiri pun tak habih lagi ronda . Anak-anak pun teruja..... macam dok luaq negeri pulak bila berada di bawah gayutan buah-buah anggur tu.






Thursday, 3-Jun-2010 06:20 Email | Share | | Bookmark
BRIE CORNER .....

Lama kan ... CA pergi bercombat . Tak sempat nak update. Thank pada kengkawan yang sudi bertamu dan tolong cuci sawang kat FP CA ni. CA tak ke mana ..... lepas sibuk menembak kat USM .... CA bercombat dengan keja yang bertimbun ..... (kena jaga ......... sat gi soru miss ...... mata pencarian ... kena amanah ) ......
Brie Corner ni , CA pi baru-baru ni . Fazi yang ajak ....... kedainya pun masuk jauh ke dalam .... kedai kecil tepi sawah .... Ramai tul orang . CA ada ambik gambar kedai tu .... tapi HP CA jatuh dalam kolam ikan bebaru ni masa gi Dusun Eco Resort .... semua gambar tu lenyap bersama-sama ikan tu ... heheheheheheh ...(tak dok rezeki...) Tapi memang mabeles .... memang 5 star la..... mee goreng dia sedap .... CA tengok ramai yang Mee Udang ...... Ramai kaum Cina .... tokeh2 kot.... tengok gaya tu .....
Apqa pun layan lah pic yang CA ambik ......




[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net