warna free counters

By: Chik Att

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 18-May-2010 02:48 Email | Share | | Bookmark
REZEKI

Pic ini diambil semasa berkunjung ke rumah seorang sahabat , tetiba adik2nya balik bawa hasil tangkapan dari pancingan di Penang . Katanya di Muka Head .......


Sunday, 16-May-2010 13:50 Email | Share | | Bookmark
FROM PHONE BABA

Ada nampak labah-labah ka .... cengkerik kaa..... tak pun katak ka yang dok buat sarang dalam fp ni. Lama betul tuan dia tak masuk . Lepas habis berperang ..... bercombat plak ngan keja yang menimbun yang tertinggal masa pegi berperang hari tu.......

Ini adalah sebahagian pic yang CA ambik dari phone baba ..... pic lama ..... tapi ada nostalgianya. Rentetan dari kelahiran Aisyah. CA pun tak pernah dok mengodek hp dia , satu ari tu tertengok ..... uihhhh banyaknya gambar .... termasuklah gambar detik2 sebelum kena besiang dalam operation teater....... Rupanya dia ambik pic .... dia simpan senyap ..... hahahahah ... dapat kat bini ... jaadi la kojenya ....




Monday, 3-May-2010 04:10 Email | Share | | Bookmark
I'm Back.......

 
 
Huhhhh lega ....... aman .... dah boleh senyum dah .......

beban ... dah berlalu ......





lepas ni boleh .... update .... berblogging gila-gila ......




TUNGGU ..... COMING ENTRY ......


Wednesday, 14-Apr-2010 07:45 Email | Share | | Bookmark
NO ENTRY .......

CA kena angkat bendera putih ... dua tiga minggu ni. tak leh nak update . Gambaq banyak .....
sebab CA ..... nak kena tumpu kat benda lain yang lebih penting ......... hingga akhir April ni ...... broadband , internet , fp .... pesbuk..... kena gantung buat sementara waktu ............ kalau tak CA .... kena gantung plak lepas ni .... hahahahha ......







Pada kengkawan ........ doakan CA terang hati , minda , pala otak ........... heheheheh mudah nak menjawab ........

Quote:
Pada rakan-lama lama CA , ada yang mencecah 25 tahun berpisah , yang CA sangat rindu-rinduan ........ kita dah bertemu di FB , walau pun tak bertemu di alam realiti lagi ...... Jika bertamu di sini tolonglah tinggalkan jejak di ruangan komen ....Agar kutahu kalian udah pernah ke sini , Terima kasih


Thursday, 1-Apr-2010 04:58 Email | Share | | Bookmark
TRIP TO HATYAI ...

Sabtu lepas (27/3/2010) .... CA and the geng ke Hatyai .... saja jalan-jalan.Mr A tak ikut . Hatyai ni , tak adalah menarik sangat pun. Kalau kat Penang ni macam Penang Roadlah , kalau kat KL macam Petaling Street .
Cuma yang CA suka sangat masa pi ke Floatting Market dia lah. Thailand ni pandai betul buat daya tarikan untuk pelancong. Floating Market dia macam kat Bangkok tapi tak sebesar mana pun. Makanan yang dijual pun autentic dan menarik ....... colourful . Peniaga pun pun dressing boleh tahan gak ...... Satu yang menarik , semua makanan dijual dalam harga 20 Bath lebih kurang dalam RM1.80 kita. Beli air minuman dapat bawa balik bekasnya sekali , pelancong boleh pilih nak bekas buluh atau seramik . Begitu juga dengan makanannya ...... makan dalam tempurung , daun pisang dan pelbagai bentuk ..... Ca tak tertelan makanan di situ (rasa tekak ni len macam jaaaa) , hanya minum air kelapa dalam buluh ja.... nasib tak gatal kerongkong ... ngan miang dia tu ...... Layanlah gambar yang CA ambik kat situ dan beberapa menu lain ...........











[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net