warna free counters

By: Chik Att

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Thursday, 25-Mar-2010 01:55 Email | Share | | Bookmark
Terjunan Bebas .....

Haaa ha ha... bestkan bunyi tajuk. Cam terjun payung terjun jaaa.... hehehehh Gambaq ni ambik pada 15hb lepas. Saja jalan2 ...bawa budak2 ni ambik angin. Sampai kat pantai ...... tak sempat nak kata apa..... diaorang ni dah terjun dalam air ...... baju salin tak bawa..... Apa dah jadi .... naik keta ..... semuanya separuh b****. Menyelamat keadaan terpaksalah singgah kedai.... beli baju ..... uuuuuhhhhhhu uu.... dah lah poket mak tengah nazak .... lebur lak beli baju kat depa ni .........



Monday, 15-Mar-2010 16:14 Email | Share | | Bookmark
SELAMAT PENGANTIN BARU BUAT CHAQ DAN MAZLI

Chaq(Sabariah) ni sepupu CA sebelah mak . Majlis penikahan berlangsung pada Rabu lepas , diikuti kenduri hari sabtu 13 mac 2010 . Majlis sambut menantu pada Ahad 14 Mac 2010 . Ca tak sempat lagi nak edit gambaq kawin diaorang ... layanlah dulu gambar ni. Pada Chaq ..... tunggu no , ada masa nanti CA akan editkan gambaq yang lain.
SELAMAT PENGANTIN BARU ..... DIDOAKAN KEBAHAGIAAN BERKEKALAN KE AKHIR HAYAT .



Kadang terpikir ... awat laaaaa masa aku dulu tak dak kamera digital...... kalau tak boleh laaa melaram sakan2 .... edit gila2 ..... hahahahahah....


Friday, 12-Mar-2010 04:55 Email | Share | | Bookmark
PERMATA SYURGA .

Gambar jet tu bukan nak bawa pergi syurga. Ini adalah sebahagian gambar yang diambil ketika lawatan murid-murid Pendidikan Khas ke Pangkalan TUDM Butterworth . Anak-anak istimewa ni , memberi sense yang tersendiri di dalam hati CA. InsyaAllah , ahli-ahli syurgalah anak-anak ini. Menjadi permata yang menyinar di sana. Sememangnya 'istimewa' itu terlalu istimewa bagi kami warga guru ..... bagi CA ... anak2 ini kadang-kadang penawar duka ketika terluka , sinar gembira yang tiada tara ....... siapa yang tak percaya ..... cubalah selami dan kenali mereka.....
Tengoklah beberapa pic ... betapa excitednya mereka.... yang satu pic tu bukan anak istimewa ... tu cikgu terlebih istimewa hehehehe ...... (maaf ye Cikgu Hailmi )..


Wednesday, 10-Mar-2010 00:08 Email | Share | | Bookmark
WAJAH KESAYANGAN HAMBA.....

Lama tak masukkan gambar2 budak-budak ni ...... Inilah wajah-wajah kesayangan hamba... penawar duka ..... Penghapus air mata ..... cermin kebahagiaan . Inilah permata hati ..... tiada mereka .... tak tahulah CA nak hidup cam na. Semua ibu dan bapa macam tu.... tapi hati ibu ni ... dia lain skit ... bapa dia lain skit. Betul tak??????? Sejak lahir Aisyah .... CA tarik diri dan kurangkan keaktifan dengan program2 luar ...... Kadang2 terfikir , macam mana orang tergamak buang anak ....... ada satu hari tu dalam Metro , gambar bayi diletak dalam plasti ... dan letak atas kubur .... Aduh ..... tiada perasaan kah mereka2 ini ......


Friday, 5-Mar-2010 13:38 Email | Share | | Bookmark
Jamu Mata ......

Lepas tengok bot merempit. Meh kita jamu mata sebahagian hidangan yang CA menjamu selera dengan penuh berselera baru-baru ni dalam majlis meraikan staff baru dan pertukaran staff . Sahabat2 jangan terliur dah leee yeee...... kalau teringin haaa..... apalagi ajak lerrrr org rumah pi pekena tang mana2. Hidangan hari ni memang mabeles ...... kenyang sampai malam .... hehhehheh


[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net