warna free counters

By: Chik Att

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 2-Mar-2010 11:35 Email | Share | | Bookmark
Menanti Nelayan Pulang ......

Tajuk cam , CA ni bini nelayan jaaa..... Tunggu nelayan pulang hehehehheheh. Hari Sabtu lepas , cadang nak kutip siput , laut pasang plak ...... last2 melalut sampai Kuala Muda . Saja buang2 masa sementara menanti makan tengahari ...... Layan tengok geng nelayan merempit bot ...... heheheheh



Monday, 1-Mar-2010 07:52 Email | Share | | Bookmark
PANTAI KAMLOON , SEBERANG PERAI UTARA

Kami ke sini tak dirancang. Saja ronda2. Dah lama nampak tempat ni tiap kali balik kg ...... cantik dari lebuh raya. Redah-redah punya redah sampai lah juga . Cantik .... dan sesuai untu kaki pancing. Sempat bertegur sapa yang pemancing2 kat situ ...... ramai yang dapat ikan toman . Kami ke sini tak lama.... maghrib dah mengamit .... tinjau sikit2 ja. Tapi ...... tempat parking yang spoil skit ...... mungkin tempat2 dia sempit .... tapi memang cantik. Bagi orang yang frust menonggeng dan tertonggeng sesuai laa pi tempat ni ....... tak dak sapa nak kacau .... bagi membar photograper pun ... sesuai gak ..... bleh rembat banyak pic yang cantik2...... Kaki pancing tak yah offer lah .... depa lagi pandai dari kita .... hehehehehh
Pic ni pun CA ambik tak berapa clear sangat ... pakai hp jaa.... kamera cap ayam tu malas nak bawa .....





Saturday, 27-Feb-2010 16:04 Email | Share | | Bookmark
HAPPY BIRTHDAY , BABA

Birthday Baba agak lewat kami celebrate ... bukan apa dia outstation 1 month. Minggu ni balik . Just seperti biasa celebration with a small cake. And taken pic ......
Apa pun HAPPY BIRTHDAY , BABA . We love u forever and ever ........... moga Allah mencucuri rahmat dan kebahagiaan kepada rumahtangga dan keluarga kita .



Wednesday, 24-Feb-2010 14:40 Email | Share | | Bookmark
Mahu mengemudi ......

Pic ni CA tangkap masa pi jalan2 kat negara jiran kita tak lama dulu ........


Monday, 22-Feb-2010 05:29 Email | Share | | Bookmark
HAPPY BIRTHDAY, BIBIK

Pembantu CA ni , slow skit ..... orang Acheh . Walaupun kekadang tu berlaku juga salah faham (bukan bergaduh) bahasa ..... tapi kira ok laaaa ... Walaupun kekadang lain yang diminta , lain yang dapat ... kira oklah... Dia jaga bebudak tu ok , elok, Alhamdulillah. Cuma Ariff laaa ... dia masih ingat dengan pembantu yang lama ..... sekarang ni dah ok skitt . Kalau tak .... nak makan pun tunggu CA balik masakkan... Sekarang ni dah mahu makan apa yang bibik Ju masakkan.
Apa pun HAPPY BIRTHDAY , BIBIK .....


[<<  <  1  2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net