warna free counters

By: Chik Att

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 9-Feb-2010 13:45 Email | Share | | Bookmark
ANDA FAHAM ......

 
Board iklan ini CA jumpa masa menemankan Mr Att cari barang kat kedai barang binaan ....



Tuesday, 2-Feb-2010 13:14 Email | Share | | Bookmark
MEMANCING....

CA minat gak bab2 ikan ni . Tapi kalau kena berjemur tengah panas matahari ...... tak jalan gak. Ini pun meneman adik yang ketagih nak memancing laut . Di kasinya payung kat CA , suruh dok diam2 ..... jangan dok beletiaq .....




Friday, 29-Jan-2010 10:42 Email | Share | | Bookmark
Pertemuan .....

Ini adalah edisi pertemuan dengan rakan sekolah setelah hampir 20 tahun tidak berjumpa. Bermulanya bertemu dengan Yumie ....... berjumpa and having lunch kat Pantai Seagate .Kemudian diikuti pertemuan dengan Ana ..... Hanya sekejab , kerana kekangan tugasan lain. Pertemuan dijanjikan di hadapan Masjid USM ..... tak ada perubahan ..... tetap perangai ghplah jingga macam dulu2 juga .....



Friday, 22-Jan-2010 00:26 Email | Share | | Bookmark
Birthday Aisyah....

31.12.2009 genaplah usia Aisyah 1 tahun. Tiada sambutan dan celebration. Sekadar potong kek ... itu pun lewat 2 hari .... sebabnya baba kena kerja ...... Apa pun malam kelahiran Aisyah ... adalah malam yang memang meriah ... disambut seluruh dunia ... heheheheh ... kira sambut birthday Aisyah sekali lah tu ...(tumpang glamour ).....



Thursday, 14-Jan-2010 14:25 Email | Share | | Bookmark
Bertemu dan bertamu di Teluk Kumbar

Pertemuan selepas hampir 22 tahun terpisah. Riuh rendah .... mau pecah rumah Cikgu Abu di Teluk Kumbar. Terima kasih banyak2 pada Midar atas jemputan makan tengahari (jemputan kaa....... hehehhehe ) Apa pun masakan ari tu walaupun simple memang mabellessss...... Tambahan laksa uihhhhhh memang sedap ...... (perut lapaq ..... apa lagi hentamlahhhh ) ......

Yusni ....... org kuat Avago (betoi ka aku eja.... salah ....sori lah no ......) Tak dak dia ... penin org dalam kilang tu ..... tak pun dia yang penin .... hahahahaa ..... Midar dgn Kak Jan ..... biasalah .. kami ni pendidik...... yang mendidik ..... agar insan menjadi manusia yang sebenar2nya insan Hehehhehe ...(perasan ....)

Aksi2 Jan Mokhtar (sori no kawan ..... heheheh ) Engineer di JPS Pulau Pinang . Haaa... sapa ada masalah sungai ..... parit tersumbat , longkang tak jalan boleh contact dia..... tapi kalau sinki tersumbat ..... kena cari plumberlah ......


[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net