warna free counters


My name: Chik Att
My Fotopage: http://ahzarina.fotopages.com/
About me: A Happy Family
From: Malaysia
Camera:
Not specified
Other:
Friends:
Pemancing Ikan
Latest entry:Meanders
View this Fotopage entry
mohamud fouzi ahmad
Latest entry:SINGGAH SEBENTAR......
Hang apa habaq? Aku teringin nak jumpak hang, sungguh..... View this Fotopage entry
telepon aku.....
Abdul Razak
Latest entry:BB Beside bride
View this Fotopage entry
gebang akarkita
Latest entry:test
View this Fotopage entry
Umm Muhammad
Latest entry:Muhammad's school Sport Day
Bismillah. Hari Ahad yang lepas,pre-school Muhammad anjurkan sport day yang diberi nama "Field Day". Diadakan di FRIM,Kepong.Mula2 sampai macam waaaa..tempat ni memang cantik untuk riadah pagi hari.Actually ni last minute plan nak kesana,sebelum ni dah confirm tak pergi sebab baba tak ada jadi mcm susah mama nak pergi bawa tentera 2 orang ini tapi alhamdulillah baba kebetulan lambat siap visa jadi baba dapat join sukan ini.yipee Jadi pada hari Ahad tersebut lepas solat subuh,bersiap-siap semua (Muhammad... View this Fotopage entry
Naz Rinn Chan
Latest entry:RED VELVET CAKE
Ini kek harijadi Alya pada hampir ke penghujung tahun 2011. Dibuat kerana nak tahu sangat apa sebenarnya keistimewaan kek ini sehingga menjadi buah mulut. Dari segi rupanya kah..atau dari segi rasanya kah...atau mungkin dari segi bahan-bahannya.....boleh jadi juga dari segi pembuatannya. Setelah dibelek-belek dan ditilik-tilik di laman-laman masakan akhirnya Rinn buat keputusan untuk mencuba kek baldu merah yang dikongsikan di laman myresipi.com. RED VELVET CAKE BAHAN-BAHAN: 2 1/2 cup tepung kek ... View this Fotopage entry
Layman Garderner
Latest entry:Bunga Lama Retro
Rasa2 mcm ni pokok bunga yang tumbuh dalam semak zaman dulu2... View this Fotopage entry
amal hayati
Latest entry:Selamat Hari Raya Aidil Fitri 2011
Assalamualaikum... masih dalam suasana raya..walaupun kita kita masuk 21 syawal.. hanya berkesempatan untuk meletak gambar terbaru.. utk kenangan raya 2011.. Gambar terbaru sejak kehahiran puteri tersayang Amani Miasara 4 Hero 1 Heroin Tercapai hasrat nak sedondong dgn anak perempuan.. Raya tahun ni kmal sempat buat Lontong dan mee kuah je.. untuk jamu tetamu yang datang... ttg gambar..mmg tak sempat... ada tu ada tpi semua gambar tak berjenis... tak cantik langsung... "SELAMAT HARI RAYA"... View this Fotopage entry
4 Hero 1 Heroin
halaman ku
Latest entry:salam aidilfitri
huhu... mmg dah sunyi dah fp nie, semua dah berpindah ke FB, siapa2 nak add gua, jom klik... View this Fotopage entry
Jama Hameed
Latest entry:Three coloured leaves
View this Fotopage entry
Siti Hawa Mohamad
Latest entry:jonggok FP 2012
Lamo boto tk jonggok- ado lai tak kengkawan lamo- sumo eea dah pindah umah ke FB ado sorang yo abang kito yang masih duk umah lamo- PI- kekadang teraso yo rindu.... View this Fotopage entry
norhasimah mohd nor
Latest entry:LAUK-PAUK ALA KAMPUNG
View this Fotopage entry
pelita minyaktanah
View this Fotopage latest entry
de nuanza
Post by nuanza on Tue Feb 02, 2010 View this Fotopage entry
Hairani Ab Karim
Assalamualaikum kengkawan, ada sesiapa nak g santai d PD dan x ada tempat tido.. cubalah jengok2 kat kkak punya fp ....kakk ada studio room kat Tiara Beach Resort untuk di sewa.. Studio room ini hanya 1 bilek & living room dan 1 bilek air ... spt digambar tu..dua katil super single... 1 katil boleh tido untuk 2 orang ...ada air-cond,kipas, TV , mini fridge dan jug elektrik ...dan lengkap perabut spt gambar ygg kkak pastekan tu... Kadar sewa hari biasa RM150/- hujung minggu (Jumaat-Sabtu) RM200/- dan cut... View this Fotopage entry
DATARAN KA'BAH
Perpustakaan Desa Bandar Baru Teluk Kumbar
Perpustakaan Desa PNM Bandar Baru Teluk Kumbar (PDSBTK) 11920 Bayan Lepas Pulau Pinang Malaysia. Pen Peg Perpustakaan : Encik Razif Yusof | Pem Perpustakaan: Puan Fauziah Yusoff 04-6492190 tkumbar@penanglib.gov.my Laman Web USP: http://telecentre.my/bandartelukkumbar Informasi Aktiviti Perpustakaan http://telecentre.my/bandartelukkumbar/index.php/ms/usp.html?showall=1( DISINI) (Kerjasama Bersama SoftBox Sdn Bhd) KEMASKINI 1 MAC 2011: Keahlian Perpustakaan Desa PNM Bandar Baru Teluk Kumba... View this Fotopage entry
cho zila
Latest entry:Fotopages Kembali
Dengar khabar fotopages kembali... terus menjenguk ke sini... Oh la la la... dah ada rupanya... View this Fotopage entry
Ayah n Mama
Latest entry:Nana Darjah 6-UPSR..
Wajah terkini Nana... :-D Foto2 utk pendaftaran UPSR dan KOKO sekolah... :-> (Via NOKIA E72 and Studio Gembira,S3) Ayah ;-) View this Fotopage entry
RnZ Photo JB
Untuk mendapat keterangan lanjut & salinan pakej sila klik - http://rnzphoto.blogspot.com/ atau hubungi talian h/p 013 7766593 - Ramlan Hj A.Rahman http://s04.flagcounter.com/more/ICuD() View this Fotopage entry
aisyah mrs kay
Latest entry:Rindu..bukan x rindu..tp x mampu
Selamat tahun baru utk semua kengkawan.... jom teman jamu mkn sosej roll dan triffle nih..... resepi? tak payah le..senang benor ni... View this Fotopage entry
zana raman
Latest entry:Tempahan
View this Fotopage entry
Sha Za
Latest entry:Edisi Kuih Raya Part 1 & Makan-makan Aidilfitri
Memandangkan Syawal dah hampir sampai ke penghujungnya, maka Sis buat cepat-cepat entry ni…pasal nanti kalau cerita lepas raya, tak la seseronok bercerita dalam musim raya. Kali ni Sis nak bercerita bab kuih raya….. Kalau rumah orang lain, kuih raya teratur saja atas meja di pagi raya, rumah Sis lain ceritanya…Dah 2 tahun macam ni...Tahun lepas hubby Sis dah merungut, bukan apa, kesian kat budak-budak. Tahun ni pun masalah yang sama, bukan kerana perancangan masa tak betul, sebaliknya ada masalah... View this Fotopage entry
Muna Mahdzar Fadaaq
Latest entry:Farvel København
Time is a companion that goes with us on a journey. It reminds us to cherish each moment, because it will never come again. What we leave behind is not as important as how we have lived. Warmest regards, Hazzim, Muna & Elsa View this Fotopage entry
salleharon sniper jr
Latest entry:Taman Burung KL
ahad lepas melepas lelah dan stress di Taman Burung berteman senapang kontot mengendap menatap dan mengabadikan indah ciptaan Allah.... View this Fotopage entry
korok yang menggigit
Latest entry:Shot yang tertembak ..
Lokasi: Muzeum Peperangan Ho Chin Ming. Bila kamera ambo di arahkan kepada anak patong ini..muka manis dia berubah jadi masammm ... Ambo sangka anak patong . .rupa rupa nya bukang ... minta maaf yeer ... pasal ambo tak tahu ambo dah TERtembak 2-3 das.. bila di tangok tangok patong nih buat kali ke tiga dan keempat ..yeer lah walau pun dalam keadaan mareh marah tapi masih lagi maniss . hehehe ... View this Fotopage entry
baayah bakri
Latest entry:Birthday Kimi Ke 12 Tahun...
Assalamualaikum...sambutan birthday Kimi yg ke 12 thn kami sambut 3 beranak je dan secara yg amat simple...syukur Alhamdulillah, moga kehidupan Kimi diberkati dan diluaskan pintu rezekinya serta menjadi kebanggaan kami dunia akhirat...amiinn Ok, bye... View this Fotopage entry
Liyana Hood
Latest entry:My New Bussiness...ONEDROP PERFUMES...
Salam semua kengkawan... :-D Ni adalah business terbaru Liyana... :-> Perfume ni boleh diguna semasa solat, tiada campuran alkohol & air... ;-) Satu kotak mengandungi 8 botol perfume yg berlain jenis bau... :satisfied_nod: Semuanye wangi2 belaka... :groucho: Sesiapa yg berminat blhlah menghubungi Liyana ditalian yg tertera diatas... :weee: Untuk entry yg terkini, sila lihat dibawah... View this Fotopage entry
Zai KuLiM
Latest entry:Salam warga fp yg sudah lama ku kutinggalkan....
View this Fotopage entry
badang perkasa
Konsert Untukmu Loloq Istana Budaya, Kuala Lumpur Pengarah Muzik Edi Marzuki, mengetuai Orkestra Badan Kesenian Angkatan Tentera & Istana Budaya Persembahan oleh Sifu Dato' M Nasir Persembahan oleh Ali XPDC Persembahan Ratu Rock - Ella Persembahan Oleh Papa Rock & Ratu Rock Tam Spider Ali XPDC Malam terakhir 'Konsert Untukmu Loloq', Istana Budaya, KL. View this Fotopage entry
JuhaLens Studio Fotopages
View this Fotopage entry
Zeti Mazianna Mazlan
Latest entry:Aisha n spek itam
Dah pandai nak pakai spek. Bila dalam bilik selalu tunjuk laci. Sebab dalam tula mama simpan spek hitam Aisha :-) View this Fotopage entry
Littlestars Studio Photography
ADAN & AIZAH View this Fotopage entry
kamal kadir
Latest entry:Rome/Pisa and Swiss..
Sori dah ada penyibuk..tak nak upload.. View this Fotopage entry
Raha niss
Latest entry:Holiday @Kuching - Part II
Sambung lagi... Naik sampan keseberang sana...ke kedai kek lapis Dayang Salhah. Rasa dulu sebelum.....err rasa sampai kenyang :-D :-D ...beli sedikit sebanyak, mintak dia packing siap, balik hotel nanti trus simpan peti ais dengan kotak2 tu. Dari kedai kek ni pergi pulak ke rumah bapa saudara ....memang dah buat temu janji dia dtng ambik kita orang kat situ ke Petra jaya (rumah dia la) sehingga menjelang maghrib baru berganjak dari situ....balik tu dia hantar kami sampai ke hotel. Destinasi... View this Fotopage entry
Ummi Haziq
Latest entry:::Bersawang Sudah::
Haih.. lama kan x jumpa... LOL alasan bz dah xleh pakai skrg ni.. rasanya dah slalu2 sangat.. :-D yang sebenarnya, dari bulan posa aritu mmg dah banyak kali cuba apdet, tapi photobucket mmg masalah. Nak edit pic x leh, nak upload x leh. Banyak pic masa bulan posa aritu sy delete ja sebab dah banyak sangat dalam camera. Ingatkan nak biar ja fp ni terus bersawang. Try hari ni, upload pic, edit pic, leh plak. Kepada kengkawan, kakak2, abg2 yang rajin singgah ke sini, tapi asyik di jamu dengan puding basi ja,... View this Fotopage entry
alias samad
Latest entry:Raya 1430 Semanggol
Raya dah pun sebulan berlalu. Kebanyakan N3 kekawan dah pun tamat ceter raya. Cuma aku je terpinga-pinga mencari bahan apa nak di muatkan, Sebab bila di lihat komen kat N3 aku dah 3 kali Wak bagi komen, segan lak kan.. Cari punya cari , rupanya gambar raya masih banyak. Sekali ini gambar kat kampung aku sendiri di Semanggol. Suasana ini di ambil pada petang raya kedua, dlm kebanyakan adik2 dan kakak2 aku dah nak berkemas pulang. Cuma menunggu aku saja bila nak sampai. Hanya separuh malam je aku kat... View this Fotopage entry
tok wan membelah mulut cucu gan air zamzam
Meorjay Photography
Latest entry:Perkhidmatan Fotografi
------------- ------------- ------------- http://www.fotopages.com/cgi-bin/browse.pl?type=4() Kedudukan http://meorjay.fotopages.com pada 29 Oktober 2009 Ingin mengabadikan kenangan terindah anda? Perkahwinan, Pertunangan, Majlis Harijadi, Outdoor Photoshoot, Family Photoshoot, Kid Photoshoot, Events dan sebagainya. Saya menggunakan studio lighting untuk penggambaran di pelamin, dalam bilik dan acara memotong kek, juga di backdrop (atas permintaan). Jangan berlengah lagi, pastikan anda ... View this Fotopage entry
Izwan Azir Saleh
Latest entry:Salam Aidilfitri 2009 - Minnal Aidin wal Faizin
Kepada semua yang mengenali saya, samada di ruangan ini, mahupun di kaca TV - keluarga dan rakan-rakan, saya menyusun sepuluh jari memohon kemaafan atas segala kekurangan diri, keterlanjuran kata, sikap yg tidak menyenangkan, dan semua kesalahan lain sempena Lebaran ini. Maaf zahir batin, semoga Aidilfitri kali ini membawa seribu kebahagiaan, keceriaan dan rasa kasih dalam persaudaraan untuk semua umat Islam. 0-0 ok! 8-) Ikhlas. View this Fotopage entry
MASZ COLLECTION
Latest entry:Kain Pasang baru masuk...
!!!Kain Pasang Baru Masuk!!!... Jom Dptkan Kain pasang yang terkini sekarang... Terdapat bermacam2 harga, semuanya bergantung kepada jenis kain... Kain Corak Batik BB700 (RM60 SEPASANG) BB710 (RM60 SEPASANG) BB720 (RM50 SEPASANG) BB730 (RM50 SEPASANG) BB740 (RM50 SEPASANG) BB750 (RM50 SEPASANG) BB760 (RM50 SEPASANG) KAIN KOREA SILK ( SEMUA RM50 SEPASANG) BK2000 BK2010 BK2020 KAIN BATIK CHIFFON (2M + 2M) RM50 SEPASANG BC200 ... View this Fotopage entry
CC50
zam and ina
Latest entry:Happy anniversary ... 8 years
You`re my wife and my friend and my strength Till the end of my time I`ll be loving you...loving you View this Fotopage entry
Phalinn Ooi
Latest entry:Get Over It. He's Dead
Yea yea yeah, shamon, auww!! New York, Circa 1987-88 The Tempurung Kelapa-Head MJ. To My Mum, I'm The Best MJ Impersonator. So, Annie are you ok? Are you ok, Annie? View this Fotopage entry
alfahanum md yunus
http://www.glitterfy.com/() assalamualaikum... jangan jemu ye... kakak asyik tunjuk roti jer... memang selalu kene buat roti nih sebab kat sini tak banyak kedai jual roti yg macam ni... selera kita orang msia mane nak sama dgn orang sini... dok sini lah baru tau buat roti... kalau kat msia boleh beli je... roti kacang merah cara 1. sediakan doh ban manis asas (resepi seperti di bawah) 2. bahagikan doh kepada 50g sebahagian bentukkan menjadi bebola dan biar selama 10 minit 3. canaik... View this Fotopage entry
Ummi Alya Husna
Latest entry:move it move it..
salam utk sume... :-D Alhamdulillah, fasa pertama pelupusan aset kerajaan sudah selesai.. kureng sket bebanan kije rasenye... Dikesempatan yang ada, tuan rumah nak annouce kite akan berpindah ke http://lilo80.blogspot.com( RUMAH ) baru kite... :-D datang ye kalo de masa... Jumpa di http://lilo80.blogspot.com( SANA )!!! p/s: mau tengok gamba raye kami..? klik http://lilo80.blogspot.com( SINI ) ye.. :P :P View this Fotopage entry
yg putih bersih...
dilaBangi
Latest entry:MY LIL ACA
View this Fotopage entry
taufidris
Latest entry:SUNSET
View this Fotopage entry
iman alwiera
Latest entry:Si Gadis Kecil Berbaju Merah
Lokasi: Playground @ Seri Tanjung,Seksyen 7, Bandar Baru Bangi View this Fotopage entry
ceria...
Abah Along
Latest entry:Makan2 Sambil Melihat Matahari Terbenam........
Sesekali abah ajak kekawan bertenang-tenang fikiran.....duduk tepi pantai sambil melihat matahari terbenam...sambil makan2.... jom kita tengok... cantiknya langit tu ciptaan ALLAH...... Ada yg ambil kesempatan berdua2an sambil berpuitis memadu janji untuk masa depan......( hanya untuk org bukan islam shj)....kalau islam tak leh duduk berdua2an...hahahah apa lagi order le makanan.......Tom Yam panas...ke..... banyak gerai2 menyediakan makanana yg enak2.... aduh sedapnya makan..... View this Fotopage entry
gila nyanyi
arif aiman
Latest entry:PHOTO COLLAGE
Paint Shop Pro XI ~ Tutorial COMBINE PHOTOS TO CREATE A PHOTO COLLAGE ------------> Task 1: Open File 1. ExecutePaint Shop Pro XI 2. Open the images by using (File --> Open) or click on the “open” icon on the toolbar or press key. The “open” dialog box as Figure 1 below will appear. Figure 1: Open File 3. Select the file(s) you want to open and click the “open” button or press key. 4. All your selected image(s) will be opened on the workspace. ... View this Fotopage entry
Private Palpatine
Latest entry:Lesson 17: Adding Automation Using Actions - Part 3: Loads
This is a continuation of the previous tutorial on saving and sharing actions. After all, what good is saving a new action without knowing how to load it? Also, if you're working with actions a lot, it's likely you'll be downloading them from websites such as the Adobe Studio Exchange (http://share.studio.adobe.com). You'll need to know how to get those actions into Photoshop so that you can use them. Step 1: Before you load an action, make sure you have an action to load. This could be an action tha... View this Fotopage entry
Day & Night

© Pidgin Technologies Ltd. 2016